maxi-cosi-logo

Lifetime Warranty

We gaan een stap verder.

“Taking care of families”, dat is waar Maxi-Cosi Service voor staat.
En daarom doen we er alles aan om jou zo lang mogelijk te laten genieten van deze producten. Dit zonder dat jij je zorgen hoeft te maken, ook wanneer er iets misgaat.

Omdat we zo geloven in de kwaliteit van deze producten, bieden wij Lifetime Warranty.
Een levenslange garantie (Lifetime Warranty) op onze autostoeltjes, kinderwagens en kinderwagenbakken.

Enkel eerste gebruikers (eerste eigenaars) hebben recht op deze levenslange garantie.

Wat wordt gedekt bij deze garantie?
Deze garantie dekt fabrieksfouten wanneer de producten in normale omstandigheden gebruikt werden, conform de bijgeleverde handleiding. Wat niet gedekt wordt, is de schade opgelopen door slijtage of een ongeval.

Hoe activeer je de Lifetime Warranty?
In het geval je het Maxi-Cosi product als cadeau kreeg, kun je het nog steeds registreren op jouw naam. Het enige wat je dan nodig hebt, is het aankoopbewijs.
Om aanspraak te maken op je Lifetime Warranty, dien je je Maxi-Cosi product te registreren binnen de 3 maanden na aankoop. Daarop zal je een Lifetime Warranty certificaat ontvangen. Bij het online registreren zal gevraagd worden je aankoopbewijs te uploaden.

Je kan hieronder je product op de site van Maxi-Cosi registeren.

registreer-button

Wat te doen als er iets met je product misgaat?
Wanneer er iets misgaat met je product, gebruik het dan niet verder en neem meteen contact op met onze winkel. Om aanspraak te maken op Lifetme Warranty heb je het originele aankoopbewijs en je Lifetime Warranty certificaat nodig.